Adhurim Sylmetaj djali i shoferit të vrarë në aksidentin tragjik në Kroaci, ka bërë një postim prekës për humbjen e të atit. Ai ndërsa ka postuar një foto me të atin, shkruan se dhimbja është e madhe, dhe shton se ai vetë e ka përcjellë për në punë.

Naser Sylmetaj, është një nga viktimat e aksidentit tragjik që u regjistrua në Kosovë ditë e sotme. Ai ishte një nga shoferët e autobusit, ndërsa vetëm 30 minuta para aksidenti, ai u largua nga timoni, për t’ja dhënë këtë detyrë shoferit tjetër.

Fatkeqësisht, aksidenti rezultoi fatal për të. Adhurimi posa ka mësuar lajmin për vdekjen e të atit, reagoj përmes një postimi në Facebook. Ai në postimin e tij, ka shkruar se ndjen dhimbje të madhe.

Postimi i plotë: Ah mar bab, dhimbja shumë e madhe malli shumë i madh, atë ditë kur t`kam çu tek autobusi t`kam përqaf po pak bre. Ishalla zoti n`xhenet.