Duke folur në mënyrë objektive, bukuria është diçka plotësisht subjektive. Sidoqoftë, në përgjithësi, siç dëshmohet nga përpjekjet e UCityGuides.com për të bashkuar vendet me gratë më të bukura në botë, ka vende që bashkojnë gra më të bukura se çdo tjetër.

Pra, në krye të listës ishte Brazili, i cili, siç u përmend në artikull, përbëhet nga ndoshta njerëzit më të përzier, se çdo vend tjetër. Prandaj, kombinimi i gjeneve të ndryshme krijon rezultatin e përsosur, si në fytyrë ashtu edhe në trupin e grave të saj.

Rusia ndjek në vendin e dytë, një vend që, sipas artikullit, bukuria femërore është e përhapur në fund të hapësirës së saj të madhe.

Treshja plotësohet nga Sllovakia, e dominuar nga gra të gjata, bionde, karakteristika që ato i kanë fituar natyrshëm, pa asnjë përpjekje fare. Në vendin e katërt është Suedia me gratë e vendit që kanë saktësisht të njëjtat karakteristika si sllovakët. Dallimi i vetëm, siç theksohet në botim, është fakti se suedezët janë shumë të arsimuar.

Pesë të parët plotësohen nga Venezuela, një vend që ka fituar më shumë tituj në konkurset e bukurisë Miss World dhe Miss Universe në mbarë botën. Diçka që i atribuohet, siç zbulon artikulli, obsesionit të grave të vendit me bukurinë. Në fakt, kur nuk janë të bekuar nga natyra me bukuri të papërlyer, ata nuk hezitojnë të lihen në duart e ekspertëve për rezultatet e dëshiruara.

Shikoni listën e plotë të vendeve me gratë më të bukura në botë më poshtë: Brazil
Rusia, Sllovakia, Suedia, Venezuela, Kolumbia, Ukraina, Libani, Angola, SHBA