Nëse kërkoni një lidhje që të zgjasë përgjithmonë, njihuni me shenjat e horoskopit si më poshtë, pasi janë më të përkushtuarat në dashuri. Për to dashuria është diçka që duhet marrë seriozisht.

Gaforrja Gaforret janë njerëz të ndjeshëm, të cilët pëkrushtohen intensivisht duke preferuar marrëdhënie serioze. Duan të lidhen thellë me një person dhe të krijojnë një jetë së bashku me ta. Investojnë në ndjeshmëri, respekt dhe dashuri që lidhjet e tyre të zgjasin dhe vuajnë shumë kur gjërat nuk funksionojnë. Janë romantikë dhe tërhiqen nga krenaria kur është fjala për të treguar dashurinë.

Demi Pavarësisht anës së tyre racionale shumë të forta, Demi vlerëson marrëdhëniet që janë të vërteta, kanë intensitet dhe përultësi. Ata duan marrëdhënie autentike në të cilat dashruojnë, dashurohen dhe mund të ndërojnë një raport shoqërie dhe miqësei. Nëse marrëdhënia është vërtet e shëndetshme, pa xhelozi dhe manipulime, ata do të bëjnë çmos që ajo të jetë e përjetshme. Sidoqoftë, nëse ata mendojnë se ky raport bëhet toksik, largohen, pasi vënë lumturinë e tyre në radhë të parë.