Presidentja e Komisionit Evropian tha sot se 60 për qind e të gjithë të rriturve në BE tashma janë plotësisht të vaksinuar. “Imunizimi i plotë na mbron nga COVID-19 dhe variantet e tij”, shkroi von der Leyen në Tëitter.

Kreu i ekzekutivit të BE-së theksoi nevojën për të vazhduar “të mbetemi vigjilentë, për shëndetin tonë dhe për mbrojtjen e të tjerëve”.