Agjencia Italiane e Barnave është gati të japë “dritën” jeshile për administrimin e një doze të tretë të vaksinës anti-COVID.

Për marrjen e dozës së tretë, për njerëzit me sistemi të dobësuar imunitar, duhen të paktën 28 ditë dhe të paktën 6 muaj për të moshuarit.

Sipas planeve të qeverisë italiane, administrimi i dozës së tretë të vaksinës, kundër COVID, mund të nisë brenda tre javësh.