Emisioni “Për’puthen” vazhdon të provokojë debate tek njerëzit ku si qëllim ka të shfaqë anën e errët të shoqërisë në ekran.

Disa personazhe që janë marrë nga rruga për t’u bërë të famshëm, kanë bërë fjalë me njëra-tjetrën për të tërhequr vëmendjen.

Dje u transmetua takimi i Alvisa Qarrit dhe Bashkim Seitit, i cili ngjalli shumë debate të stisura në studio.

Disa konkurrentë nuk i panë të përfshirë emocionalisht me njëri-tjetrin, pavarësisht se ndiheshin shumë të lirshëm.

Ishte komenti i Iriadës ai që acaroi Alvisën, pasi konkurrentja tha: “Rehat ishe ti (drejtuar Bashkimit), po s’kishit emocione ju bashkë”.

Kaq mjaftoi që Alvisa të mos kursehej kundrejt 28-vjeçares.

Pjesë nga debati

Alvisa Qarri: Më fal, çfarë duhet të bëja? T’i hipja sipër? Se atë gjë bën ti…

Iriada Shahollari: Po flas me atë. Kush i hip mi? Kujt i hipa sipër unë?

Alvisa Qarri: Ada të lutem! Fol me baza, me argumenta, jo në ajër.

Iriada Shahollari: Po me argumenta fola unë. Kujt i hipa unë sipër, se s’e kuptova. Kujt i thonë sipër?

Alvisa Qarri: Po aman se është e dukshme.

Iriada Shahollari: Me kë sy e pe ti?

Alvisa Qarri: Me këtë me xham e pash.

Iriada Shahollari: Po ik vi syze, pastaj shiko. Edhe mos fol ko. Rri aty. Mos fol më…

Alvisa Qarri: E me këtë me xham e pash. Xhami është me syze, jo pa syze.

Iriada Shahollari: S’di ça flet.

Alvisa Qarri: Unë apo ti?

Iriada Shahollari: Po ti s’di ça flet.