Për’puthen – Ditët e fundit, Ada dhe Edi kanë pasur debate të shumta me njëri-tjetrin, ndonëse takimi i tyre i parë shkoi më mirë. Në puntatën e sotme, Ada zgjodhi që të sillte një dhuratë duke përdorur nota ironizuese për komentet që i ka dhënë në puntatat e kaluara.

Ada: Pas të gjithë debateve të këtyre ditëve, doja t’i jepja një dhuratë Princit, një biberon që kur të flasësh me mua, ta mbash në gojë. Ta kam kombinuar dhe ngjyrën. Edi: Këtë ta vendosë diku tjetër më mirë. Ada: Ti vije ku të duash. Kam dëgjuar shumë gjëra dhe duhet të të vijë turp nga vetja.