Mikela dhe Ada janë përfshirë në një debat të ashpër në studio. Gjithçka nisi nga fakti që Ada shkoi me libër në takimin me Brunon. Gjatë debatit, vajzat gati patën përplasje fizike, por Bruno u ngrit në këmbë për t’i ndarë në mënyrë që debate të mos agravonte.

Mikela: Do ti mbushësh mendjen publikut se nuk jam kështu, që jam më shumë. Ada: Nuk dua të të flas fare. Mikela: Je injorante fare. Ada: Je ti injorante. Mikela: Ke ardhur këtu, debate me njerëzit. Idiote fare, o zot i madh. Ada: Ta nxjerr unë jashtë apo… Mikela: Mos më kthe mua kurrizin. Ada: Po nuk je askush. Mikela: Qepe se do të të kap për lesh koke. Ada: Mos më trego mua lesht e kokës se jam e vogël po të ngre në ajër. Bruno: Jeni femra, rrini urtë.