Deputetja e Partisë Demokratike, Grida Duma, ka sulmuar mazhorancën socialiste për mosmbajtjen e premtimeve. Përmes një videoje në rrjetet sociale, Duma ka pasqyruar disa deklarata të qytetarë, të cilët shprehen kundër rritjes së çmimit të bukës pasi nuk mund ta përballojnë.

Teksa i ka bashkanjgjitur videos një deklaratë të zv.kryeministrit Ahmetaj ku shprehet se çmimi është i përballueshëm nga qytetarët, Duma theskon se ai dhe pjestarët e tjerë të qeverisë nuk skuqen nga mosmbajtja e premtimeve pasi jetojnë të rrethuar në luksin që kanë ndërtuar në kurriz të shqiptarëve. Mjafton të dëgjosh qëndrimet e tyre e kuptohet që janë një pakicë, sepse as e kanë idenë as duan të dinë cila është gjendja e shumicës dërrmuese të shqiptarëve, e cila jeton në varfëri për shkak të dështimit të modelit të tyre ekonomik klientelist dhe korruptiv. Dëgjojeni zërin e tyre” shkruan Grida Duma.