Pak ditë pasi u largua nga LSI për t’i rikthyer profesionit të gazetarisë, Luan Rama ka uruar ish-kryetarin e PS Fatos Nano në 69-vjetorin e tij të lindjes. Luan Rama shkruan se asnjëherë nuk mjafton fjala “Gëzuar” për të sjellë përmasën e vërtetë të urimit dhe mirënjohjen për një mik.

Statusi i plotë Për Fatos Nanon, në ditën e lindjes Gëzuar, edhe pse nuk mjafton asnjëherë kjo fjalë për të sjellë përmasën e vërtetë të urimit dhe mirënjohjen për një mik!

Qofsh jetëgjatë e shëndetmirë, dhe festofsh një shekull ditëlindje!