Për Komisionerin evropian për Zgjerimin dhe Fqinjësinë e mirë, Oliver Varhelyi të 6 vendet e Ballkanit Perëndimor duhet të bëhen pjesë e ‘Open Balkan’.

“U bëj thirrje 6 vendeve të Ballkanit ti kthehen tregut të përbashkët rajonal dhe bashkëpunimit. Duam që të 6 vendet e Ballkanit Perëndimor të jenë pjesë e Ballkanit të Hapur”, ka thënë Varhelyi.