Mbrëmjen e djeshme në “Përputhen Prime”, Andi dhe Jasmina u përballën me njëri-tjetrin. Ndjekësit i kanë kërkuar Olsa Muhametit të ftojë dhe Mevlanin e Ledjanën për t’u sqaruar.

Olsa ka treguar se i ka ftuar në një përballje në puntatën e rradhës të “Prime”, por ato ende nuk e kanë konfirmuar pjesëmarrjen.

“Ja kam bërë ftesën të dyve. Të presim nëse do vendosin të përballen në Prime-in e javës tjetër”, ka shkruar Olsa në rrjete sociale.