Përditësim nga stafi mjekësor i Paris Saint-Germain mbi kushtet e Sergio Ramos. Mbrojtësi do të vazhdojë punën e personalizuar nën mbikëqyrjen e stafit mjekësor edhe për 10 ditë të tjera me qëllim rikthimin në stërvitje me grupin.Mos harroni se spanjolli, 35 vjeç, nuk ka luajtur kurrë që nga ardhja e tij, madje as në një ndeshje miqësore.

Një situatë që po bëhet gjithnjë e më shqetësuese, deri në atë pikë sa të ushqejë thashethemet për lamtumirën e tij qysh në janar. Mbrëmjen e djeshme Mauricio Pochettino nuk ishte i pabalancuar në lidhje me kthimin e tij, megjithatë, duke u përpjekur të ruante një optimizëm të caktuar për kthimin e tij në grup…Duket sikur te jete nje mallkim ky nga Real Madrid per ate lamtumire aq te shpejte dhe me parametra zero…