Ndërsa yjet bëjnë që disa shenja të Horoskopit të kërkojnë partnerët e tyre edhe pas përfundimit të lidhjes, ka disa shenja të Horoskopit që nuk do të kthehen kurrë tek ish-t e tyre as me pagesë.

Këto shenja nuk i fshihen ish-t të tyre sepse ndihen të hidhur, siç besojnë disa. Për ta, përsëritja thjesht nuk është stili i tyre. Për mirë apo për keq, lexoni më poshtë pesë shenja që do t’i ktheheshin ish -it të tyre vetëm nëse ferri do të ngrinte.

Bricjapi-Nëse asgjë tjetër, Bricjapët njihen për vendosmërinë e tyre. Siç e shohin ata, kthimi tek dikush që ata e dinë se nuk do të ishte mirë për ta do të ishte humbje kohe dhe energjie. Si shenjë e Tokës, Bricjapi është me këmbë në tokë, që do të thotë se nuk ka kohë për destabilitet.

Dashi-“E egër” është fjala e parë që na vjen në mendje kur mendojmë për një Dash. Kur një Dash bie në dashuri, ai bie në dysheme, por sapo të ziheni me një Dash, ai duket më shumë si Marsi, perëndia e luftës. Bazuar në këtë, vjen një pikë ku Dashi nuk është thjesht i shkathët: Ai është bërë plotësisht me situatën.

Luani-Nuk ka shumë rëndësi pse u ndava me një Luan. Ajo që ka rëndësi është se nëse marrëdhënia juaj nuk shkoi mirë, ju ndoshta e lënduat pak egon e tij. Një nga sekretet më të mira të fshehura të Horoskopit është se Luani është në të vërtetë jashtëzakonisht i ndjeshëm, pavarësisht se sa i zhurmshëm dhe i patrembur mund të duket. Tradhtia e një Luani tradhton besimin e tij dhe nuk ka kthim prapa.

Virgjëresha-Një Virgjëreshë që ju ndan nga jeta pas divorcit, duket si një vendim gjykate. Nuk ka rëndësi se çfarë çoi në divorc, ajo që ka rëndësi është se, në mendjen e një Virgjëreshe, të kërkosh një marrëdhënie me një ish është joracionale. Edhe do të ishte edhe më absurde të kthehesh tek e para dhe të përpiqesh ta bësh atë të funksionojë.

Akrepi-Nëse keni pasur ndonjëherë një lidhje me një Akrep, atëherë e dini që ai nuk po bën shaka. Një Akrep jo vetëm që nuk do të kthehet tek një ish, por ai do të fajësojë veten për ndarjen. Nuk është se ai nuk do ta pranojë gabimin e tij, ai patjetër do t’ju tregojë. Por ai do ta fajësojë veten se nuk e ka parë fundin që po vjen.