Beniada i ka dhënë kësaj shtëpie shumë pozitivitet dhe kjo gjë është vënë re dhe nga banorët e tjerë.

Arjola duket se ka një mendim shumë pozitiv ndaj modeles duke e konsideruar atë si lezeti i kësaj shtëpie.

“Po leje se më kenaqe shpirtin o njeri.Ti ke qenë lezeti i këtij “Big Brother”- i thot Arjola.

Beniada thot se edhe nëse dikush mundohet ta ofendojë ajo nuk mërzitet por e merr me sportivitet vetëm nëse e prekin te gjërat familjare.