Hysen Ramaj po diskutohet për dramën e tij me Alvisën. Pas puntatës së sotme ku Alvisa tregon se është më mirë, falenderon produksionin dhe gjithë ata që e mbështetën, Hyseni ka reaguar në rrjetin social Instagram.

“Sot skenari i produksionit ka arritur kulmin! Si mund të arrijë ti kthejë kundra dhe gjoja janë bërë pishman konkurrentët që të Shtunën më kuptuan dhe e vërtetuan të vërtetën. Ah medet kur shikoj disa mbeturina që duan të përfitojnë nga situata duke na bërë si shumë të prekur dhe të ndjeshëm.
Ata që nuk më kuptojnë ju uroj që në të ardhmen tuaj inshAllah ju bie një i/e dashur që papritur ta kapni në mes të natës me dikë tjetër dhe të shikojmë si do veproni ju.
Sa për dhunën mos u kapni kot se nuk ekziston dhe s’ka ekzistuar kurrë dhuna te mua dhe te familja ime, flisni për të vërtetën , jo për gënjeshtrën.
Inçizimet i kam bërë sepse s’po kisha më besim te personi që kisha në krahë, mesa duket fama i kishte rritur mendjen dhe e ndieja që do vinte një ditë dhe do më flakte ashtu si më flaku.
Ky ishte reagimi im i fundit mbi këtë situatë, por prova kam më shumë mbi dhunën dhe mbi gjithçka tjetër.”,- ka shkruar Hyseni.