epa09578501 People queue outside a vaccination centre in Duisburg, Germany, 12 November 2021. Due to an increasing number of cases of the pandemic COVID-19 disease caused by the coronavirus SARS CoV-2, new nationwide restrictions have been announced to counter a surge in infections. EPA/FRIEDEMANN VOGEL

Instituti Robert Koch ka regjistruar një rekord të ri të infeksioneve me Covid në Gjermani. Në 24 orë e fundit janë regjistruar 52,826 pozitivë dhe 294 vdekje.

Indeksi javor në 100,000 banorë është 319.5 raste.

Shkalla e shtrimit në spital është 4.86 pacientë të shtruar për 100 mijë banorë.