Miratohet me 76 vota pro projektligji për Buxhetin 2022.

Pas 48 orësh debat në Kuvend, projetkbuxheti i mazhorancës mori 76 vota pro, 52 kundër dhe asnjë abstenim.

Me këtë rast, Kuvendi mbylli dhe punimet.