Është nënshkruar këtë të premte marrëveshja e huasë për Reformën në sektorin e energjisë mes qeverisë shqiptare dhe Agjencisë Franceze për Zhvillim.

Ceremonia u zhvillua në ambientet e Kryeministrisë. Marrëveshja u nënshkrua nga Ministrja e Financave, Delina Ibrahimaj dhe Drejtoresha Rajonale e ADF për Euro-Azinë, Cecile Couprie. Pjesëmarrës në takim ishte edhe zv/kryeministri Arben Ahmetaj.

Pas nënshkrimit pati edhe një prononcim për mediat.

“Marrëveshja që nënshkruam sot vjen në një moment të rëndësishëm për sektorin parë edhe krizën energjetike që ka prekur botë”, tha Ahmetaj.