Dashi

Në përgjithësi, kjo javë do të mbahet mend me më shumë angazhime profesionale apo biznesi. Zhvillimi i tyre do të jetë pozitiv me mundësi të reja të mundshme për përparim në javët dhe muajt në vijim. Femrat do të përfshihen emocionalisht në disa raste financiare në jetën e tyre. Jeni në prag të bisedave ose aktiviteteve të përbashkëta me një person të lindur në shenjën e Luanit, Dashit ose Shigjetarit. Fjalët që një grua do t’ju thotë për një kohë të gjatë do t’i konsideroni si këshillë ose kritikë për veprimet tuaja.

Demi

ADVERTISEMENT
Gjatë këtyre shtatë ditëve do t’ju duhet të merrni vendime në lidhje me çështjet dhe interesat tuaja financiare. Monitoroni me kujdes shpenzimet dhe të ardhurat tuaja!

Binjakët

Java parashikon të ardhura të mira, stabilizim të buxhetit tuaj, shfaqjen e angazhimeve të reja profesionale dhe ngjarje të tjera të favorshme financiare. Lajmet e pakëndshme që lidhen me një person që njihni mund të krijojnë konfuzion të përkohshëm në zemrën tuaj.

Gaforrja

Gjatë javës, shumica prej jush do të kenë të ardhura në para nga burime të ndryshme. Një fitim i vogël shtesë është i mundur. Për disa prej jush, paratë këtë javë do të jenë të rëndësishme sepse e kanë bërë më të lehtë zgjidhjen e disa telasheve, por a është kështu? Gjatë javës, shumë do të marrin lajme të rëndësishme ose një dokument që lidhet me paratë.

Luani

Këtë javë do të shpenzoni më shumë ndaj njerëzve të familjes, veçanërisht për gjërat që lidhen me arsimin apo karrierën. Do ta keni të vështirë të toleroni dembelët ose ata që nuk kanë ndjenjën e përgjegjësisë, edhe nëse jetojnë në shtëpinë tuaj.

Virgjeresha

Ndoshta jo gjithçka do të shkojë sipas pritshmërive tuaja, por shmangni të qenit të padurueshëm, nervoz dhe të humbni kontrollin e reagimeve tuaja.Mbani sendet tuaja personale, dokumentet, finacat ose e-mailet larg kureshtjes së të tjerëve. Me siguri do të keni pritshmëri specifike për këtë javë, por tregohuni më të duruar ndërsa gjërat zhvillohen dhe bëhen më të qarta.

Peshorja

Gjatë këtyre shtatë ditëve mund të provoni një herë me një sasi të vogël të fatit tuaj në llotari.

Shigjetari

Do të ketë riparime urgjente shtëpiake, nevojë për të zëvendësuar pajisje të rëndësishme, duke përfshirë vendin tuaj të punës. Kjo do beje qe te shpenzoni goxha.. Gjatë javës do të mund të përfitoni nga rrethanat e favorshme në zbatimin e planeve që lidhen me shtëpinë apo pronën.

Bricjapi

Gjatë këtyre ditëve do të keni një angazhim financiar lidhur me një pagesë më të madhe. Do të keni biseda lidhur me problemet financiare apo shqetësimet e njerëzve në rrethin tuaj të miqve apo të afërmve.

Ujori

Djemtë dhe vajzat do të kërkojnë një rrugëdalje të lehtë nga telashet serioze. Dhe a ka një? Paratë do të jenë një faktor i rëndësishëm për stabilitetin dhe sigurinë tuaj, por vetëm nëse jeni në gjendje të keni të ardhurat tuaja.
Përndryshe, këto gjëra do të varen nga veprimet dhe faktorët në jetën e prindërve tuaj.
Ju mund të arrini sukses të rëndësishëm në studimet ose karrierën tuaj, por fati nuk do t’ju japë dhurata: duhet të studioni shumë dhe të punoni!
Gjatë këtyre ditëve do të keni një angazhim financiar lidhur me një pagesë më të madhe.

Peshqit

Djemtë dhe vajzat do të angazhohen në më shumë detyra familjare, pasi prindërit ose njerëzit e tjerë të dashur do të mbështeten tek ju në shumë mënyra. Sidomos ne aspektin financiar. Ka ngjarje apo ndryshime të ndryshme në familje apo në rrethin tuaj të të afërmve. Mbledhjet në raste të ndryshme janë të mundshme dhe për disa prej jush do të jenë të pakëndshme ose të bezdisshme.