Lulzim Basha ka bërë me dije se në 5 janar, atëherë kur Sali Berisha i ka lënë afat të lirojë zyrën, nuk do të ndodhë asgjë

“Asgjë nuk do të ndodhë, asgjë, PD është e përgatitur për cdo situatë dhe nuk do të lejojmë trekëndëshin e Bermudës ta zhvendos fushën e betejës nw PD”, tha Basha.