Kryeministri Edi Rama ndodhet në stadiumin ‘Air Albania’ ku ka marrë dozën e tretë të vaksinës COVID.
Teksa dy dozat e para që Rama ka injektuar kanë qenë Pfizer, për dozën e tretë Rama i kërkoi dy operatorëve që të zgjedhin rastësisht dy flakon dhe më pas një punonjës shëndetësorë zgjodhi dozën që iu injektua.