Ka kaq shumë mistere rreth një Akrepi, por ka shumë gjëra për të ditur për këtë shenjë të zodiakut.

Akrepat zgjedhin me shumë kujdes se kujt do t’i japin zemrën dhe frika e tyre më e madhe është se partneri do t’i tradhtojë në çfarëdo mënyre.

Kjo është arsyeja pse ata vazhdimisht testojnë partnerët e tyre – ata duan të sigurohen që partneri i tyre është i denjë. Kur zgjedh një të dashur, ai planifikon të qëndrojë me të përgjithmonë.

Ata nuk dorëzohen kurrë
Akrepat janë shumë të shkathët dhe nuk ka asnjë shenjë të zodiakut që është më e mirë se ata. Janë këmbëngulës dhe për ta nuk është alternativë të heqësh dorë. Janë shumë misterioz nga natyra dhe nuk zbulojnë kurrë sekretet e tyre më të thella dhe më të errëta, por janë shumë besnikë dhe të besueshëm. Nuk i pëlqejnë njerëzit kurioz që do të gërmojnë në jetën e tyre.

Akrepat kanë aftësi të shkëlqyera kërkimore. Pra, nëse mbani një sekret, ata do ta zbulojnë, pra ata janë studiues, detektivë dhe spiunë të mirë. Pëlqejnë të mbajnë gjithçka nën kontroll dhe nëse gjërat dalin jashtë kontrollit, u krijon stres. Nevoja e tyre për kontroll është forca dhe dobësia e tyre, dhe në një moment ata mund të përdorin lloje të ndryshme manipulimesh.

Asnjëherë mos e mashtroni Akrepin
Kjo shenjë e zodiakut nuk zemërohet lehtë, por kur zemërohet, tregon një nivel zemërimi siç nuk e keni parë kurrë më parë. Edhe nëse e tradhtoni Akrepin, ai do t’ju falë dhe nuk do ta harrojë kurrë. Ata konsiderohen mjeshtër të hakmarrjes dhe presin momentin e duhur për të kryer hakmarrjen. Këshillë – mos e mashtroni kurrë Akrepin.

Akrepat janë ndër shenjat më të ndjeshme psikologjikisht. Janë mendjemprehtë, dinë të dallojnë se si ndihet dikush, kështu që shpesh e kuptojnë kur dikush nuk është i sinqertë me ta. Konsiderohen gjithashtu si shenja më e pasionuar. Seksi është i rëndësishëm për ta, por lidhjet e thella mund të çojnë në xhelozi dhe posesivitet në marrëdhënie. Por nëse jeni i martuar me Akrepin, nuk do të gjeni kurrë një partner më besnik se ai.