Sot do të votohet në mënyrë të fshehtë shkarkimi i kreut të PD Lulzim Basha nga Kuvendi i Berishës. Ratifikimi i shkarkimit të Bashës do të bëhet përmes një referendumi më 18 dhjetor.

“Të votojë me votim të fshehtë të delegatëve për shkarkimin e Bashës për thyerje të rënda të statutit të PD, përvetësim të kompetencave të organeve qëndrore, dhe dëmtim të interesave elektorale. Fleta e votimit të përmbajë pyetjen a jeni dakord me shkarkimin e Bashës, përgjigje alternative po, dhe jo. Ky vendim hyn në fuqi menjëherë.”-tha Këlliçi.