Kryeministri Rama ka zhvilluar ditën e sotme një bisedoi me disa përfaqësues tetraplegjik, me të cilët fillimisht u përball në ambjentet e jashtme të Kuvendit. Fillimisht Rama i ftoi protestuesit brenda për shkak edhe të shiut në takim me ministret, Ibrahimaj e Manastirliu dhe gjithashtu iu premtoi se së shpejti pas vizitë së kryemiistrit në SHBA do të takohet personalisht me ta. Me njerësit dhe për njerëzit shkruan Rama në videon e publikuar në Facebook.

“Me njerëzit dhe për njerëzit – Përpara Kuvendit e brenda në Kuvend, me një grup tetraplegjikësh”