Kryeministri Edi Rama ka postuar në rrjetin social Facebook, një tjetër shprehje ga Samuel Beckett, të cilën e ka cilësuar si thënien e ditës. Po t’a lexosh me vëmendje shprehjen gjëja e parë që të vjen në mendje është përplasja Berisha-Basha, ku njeri do të qendrojë në zyrë dhe tjetri mendon se duke ardhur aty jeta e tij do të jetë më pak e hidhur.

“THËNIE E DITËS
Sipas meje aty brenda kanë qenë gjithnjë dy të marrë, njeri që nuk do asgjë më shumë se sa të rrijë aty ku është dhe tjetri që e gënjen mendja se jeta e tij, pak më tutje, do të bëhet njëçikë më pak e hidhur.
Samuel Beckettv”, shkruan Rama.