Mbrëmjen e djeshme teksa po bisedonin Antonela e pyet Donaldin në lidhje me Semin.

“Si po ndihesh pa Semin këtu”?-e pyeti Antonela.

“Mua me thënë të drejtën më vjen shumë keq për të se e di sa e donte të ishte këtu,e di çfarë vajze është”,-tha Donaldi.

“Duket se ajo e ka zemrën dhe shpirtin e mirë.Shumë herë mund të jet keqkuptuar nga banorët e tjerë në lidhje më marrëdhënien që ju keni pasur”,-tha Antonela.

“Ndjehemi mirë që ajo nuk është këtu tani se e dija që do të ndihej në shumë siklet,”-tha Donaldi.