epa09707815 A woman walks near the Bopshorus in front of the Blue Mosque and the Hagia Sophia mosque during a snowy day in Istanbul, Turkey, 25 January 2022. The Istanbul Metropolitan Municipality (IBB)'s Disaster Coordination Center (AKOM) announced that the snowfall that started on 21 January is expected to continue into next week. EPA/ERDEM SAHIN

Pas dy ditësh ndërprerje këtë të mërkurë ka nisur normalisht punën aeroporti Ndërkombëtar i Stambollit.

Turqia ditët e fundit u përfshi nga një stuhi e pazakontë borë.

Ndërkohë dhe pse ka nisur punë fluturimet janë të kufizuara, vetëm njëra nga tre pistat është e hapur.

Ndërkohë një ditë më parë qindra pasagjerë të bllokuar në aeroport protestuan duke kërkuar që të akomodohen në hotel.