Shenja më me fat, sipas horoskopit të Paolo Fox për ditën e nesërme, e diel 20 shkurt 2022 është ajo e Peshqve: një ditë e shkëlqyer për ta.

Të gjithë ata që i përkasin kësaj shenje, do të korrin shpërblimet aq sa nuk do të shqetësohen as për pandeminë që ngadalëson përditshmërinë.

Parashikimi i Paolo Fox për PESHQIT:

Jupiteri është aktiv gjatë këtij muaji: shijoni momentin dhe merrni shpërblimet gjatë kësaj fundjave pavarësisht kufizimeve të vendosura nga pandemia. Asgjë nuk ju do t’ju pengojë.