Nuk është gjë e keqe të dëshironi të jeni prioriteti i partnerit kur jeni në një lidhje. Në fund të fundit, nëse dikush është i rëndësishëm për ju, do të bëni gjithçka që mundeni për ta mbajtur atë në jetën tuaj dhe për t’i treguar se sa shumë e vlerësoni.

Këtu janë 4 shenjat e mundshme që mund të jenë arsyet pse nuk jeni prioriteti i partnerit tuaj.

1. Po bëni të gjitha përpjekjet

Nëse jeni i vetmi që vazhdimisht telefononi, dërgoni mesazhe ose caktoni takime, kjo do të thotë se nuk do të dëgjoni prej tyre nëse nuk filloni biseda dhe është një shenjë e sigurt se nuk jeni prioriteti i partnerit tuaj. .

2. Përpjekjet tuaja kalojnë pa u vënë re

Të gjitha shqetësimet, përpjekjet, sakrificat, gjestet e mira dhe kompromiset kalojnë pa u vënë re nga partneri juaj. Ata nuk e kanë idenë se çfarë bëni rregullisht për të ndihmuar marrëdhënien. Kur dikush nuk ju vlerëson dhe nuk ju respekton, ata kurrë nuk do të respektojnë ose vlerësojnë veprimet ose përpjekjet tuaja.

3. Ndiheni sikur lidhja është e gjitha fizike

Nëse partneri juaj është i shqetësuar vetëm për marrëdhënien fizike mund të jetë një shenjë se ai nuk po i jep përparësi llojit të marrëdhënies shpirtërore dhe as ndjenjave.

4. Në përgjithësi ndiheni të pakënaqur

Ai ose ajo ju bën të ndjeni pakënaqësi të vërtetë, pasiguri dhe keqtrajtim. Të gjitha pasiguritë tuaja rriten në praninë e tyre dhe ju jeni në depresion. Ju vazhdimisht keni përshtypjen partneri po përfiton nga ju.