Florjana kishte tre ditë që nuk fliste me Brunon pasi ishte mërzitur me të prej komenteve që bën në studio kundrejt Efit.

Ajo zgjodhi që ta surprizonte me një letër ku shprehte ndjenjat e saj.

Kjo ka emocionuar shumë Brunon, i cili është përlotur për herë të parë dhe i tha:

“Dua që çdo gjë që ke shprehur aty, dua të të jap 10 fish.”

Pas kësaj, e ftoi për një kërcim ku dukej sikur nga momenti në moment do të shkëmbenin puthje, por nuk ndodhi. (Top Channel)