Lulzim Basha ka folur para mediave në përfundim të mbledhjes me grupin parlamentar të PD.

Basha: Kam konstatuar se na përbashkon ajo që ju thashë në hyrje të takimit, vendosmëria për të bërë gjithçka dhe për të përbashkuar PD dhe si kryetar i PD ndava me grupin parlamentar vënien time në dispozicion të zgjidhjes në të gjitha format që ndihmojnë përbashkimin e PD dhe ecjen përpara.

Pse se dhatë dorëheqjen?

Basha: Sot grupi paralmentar ka bërë analizë të zgjedhjes, nuk ka kërkuar as kokë turku as justifikimi. As unë nuk jam për justifikime as kokë turku. Ajo që dua t’ju them sot është që për mua, gjëja më e rëndësishme është bashkimi i demokratëve. Sa më takon mua, jam në dispozicion të zgjidhjes me gjithcka që kam në dorë.