Binjakët Është si një “insekt” i vogël që të vërshon mendjen dhe nuk të lë të qëndrosh në një vendim që ke marrë. Natyra e dyfishtë e shenjës suaj së zodiakut ju bën të përpunoni çdo mendim me tërbim. Ju besoni se mendimet tuaja do t’ju çmendin, sepse edhe kur bëni një zgjedhje nuk ndaloni së pyeturi nëse ishte e duhura apo jo.

Gaforrja Edhe kur çdo gjë shkon mirë në jetë, nuk ndaloni së menduari se çfarë mund të ndodhë. Ju analizoni çdo detaj, keni ngecur në të kaluarën (zakonisht në momentet tuaja të këqija) dhe frika dhe pasiguritë tuaja nuk ju lënë të shijoni momentin. Ndonjëherë ka “flash-e” të vogla gëzimi, por në përgjithësi, për shkak të frikës, krijoni një realitet të mjerueshëm përreth jush.

Bricjapi Nevoja juaj për rregull nuk ju lejon të veproni në mënyrë spontane dhe pa mendime të dyta. Ju dëshironi që gjithçka të jetë në rregull (idealisht ai që keni zgjedhur), kështu që keni një plan të dytë në mendje. Fakti që nuk ndani lehtësisht mendimet tuaja gjithashtu kontribuon negativisht dhe ju çon në mendime të tepërta, pasi nuk e kuptoni se ka të tjerë rreth jush me të njëjtat shqetësime.