Kryetarja e Kuvendit, Lindita Nikolla i është përgjigjur me një letër zyrtare, Partisë së Lirisë dhe deputetit Petrit Vasili mbi akuzat që janë drejtuar ndaj saj nga këta të fundit.

Nikolla shprehet në letër se veprimet e saj si Kryetare e Kuvendit të Shqipërisë udhëhiqen vetëm nga Kushtetua, ligjet dhe rregullorja.