Pas përfundimit të mbledhjes së Kryesisë së PS, socialisti Blendi Klosi u shpreh se në tre bashki do të përsëriten zgjedhjet për kryetar të PS. Përkatësisht në në bashkisë Has, Himarë dhe Roskovec.

Ky vendim sipas tij vjen pasi kandidatët nuk i përmbushnin kriteret edhe pse pjesëmarrja ishte e lartë.

“Cilësia e kandidatëve nuk i përmbushnin kushtet presim që të kemi një numër më të madh kandidatësh dhe procesi do të jetë i njëjtë…Edhe pse kishte pjesëmarrje sërish nuk kishte kualitet të nevojshëm”, deklaroi Klosi.

Gjiknuri: Procesi shkon përtej një zgjedhje të thjeshtë të mbyllur në një sallë.

Klosi: Nuk mund të jemi ndryshe në qeverisje, ndryshe në raport me publikun…

Emra me profil i ulët polik?

Gjiknuri: PS gjithmonë ka pasur një rregullim të posaçëm Është momenti që Veliaj si kryetari i Bashkisë të bëjë edhe drejtuesin. Kryesia e partisë ka menduar që kjo është zgjidhja më e mirë.