Versioni i përditësuar i WhatsApp ka ardhur me disa ndryshime, më saktësisht me 3 opsione të reja që duhe t’i hidhni një sy se mund t’u hyjnë në punë në punë në një moment (ose jo). E para ka të bëjë me privatësinë e fotografive. Nëse ju i dërgoni dikujt një foto që mund të shihet një here (view once), personi tjetër nuk mund ta ruajë atë as me screenshot. Privatësia juaj është më e sigurtë.

E dyta, tani mund t’i shkruani vetes. Po, është disi e çuditshme, por opsioni “Message Yourself” mund të jetë shumë i dobishëm nëse e trajtoni si një vend për të ruajtur lista blerjesh, shënime, foto e shumë gjëra të tjera. Dhe e treta, më në fund një llogari Whatsapp-i mund ta hapni në dy telefona të ndryshëm, nëse sigurisht keni versionin 2.22.25.8 të aplikacionit. Kështu, ju mund të lidhni një llogari në dy telefona të ndryshëm, qofshin Android apo iPhone.