Me miratimin e “Strategjisë Kombëtare të Rinisë”, në të gjitha shkollat e vendit janë ngritur 700 ekipe sportive. Ditën e sotme, në ambientet e stadiumit ‘Air Albania’ po mbahet ceremonia e përurimit për këto 700 ekipe sportive.

I pranishëm është kryeministri Edi Rama, ministrja e Rinisë, Bora Muzhaqi, ministrja e Sportit Evis Kushi dhe kryebashkiaku Erion Veliaj.