Një veteran nga Vietnami luajti llotarinë, siç kishte bërë për më shumë se 20 vjet, duke përdorur intuitën.

“Intuita më tha: ‘mos bli vetëm një biletë, bleigjashtë. Dhe mos përdor vetëm ndonjë numër, përdori të njëjtat numra në secilën biletë”, u shpreh ai. Numrat e Raymond Roberts erdhën dhe kishin vlerë 390,000 dollarë secili si çmim në para. Roberts zgjodhi të merrte një shumë të përgjithshme për pesë nga biletat, duke fituar gati 2 milion dollarë në total. Për biletën e gjashtë, ai zgjodhi opsionin e pensionit, që do të thotë se ai do të marrë gjithashtu 20 pagesa vjetore prej 25,000 dollarë. Lotaria jep një shumë të caktuar për tërheqjen e saktë të pesë topave, siç bëri Roberts, që do të thotë se janë të mundshme fitore të shumta me të njëjtat numra. Numrat fitues që zgjodhi Roberts ishin një kombinim i sajuar me kujdes i ditëlindjeve dhe datave të përvjetorit.