Kryeministri Edi Rama ka bërë të ditur se 3 stadiume të reja do të nisin këtë vit në Durrës, Vlorë dhe Korçë.

“3 stadiume të reja nisin me 3 konkurse ndërkombëtare brenda pranverës, në Durrës, Vlorë dhe Korçë,” shkruan Kryeministri Rama i cili vijon edhe sot mbledhjen me ministrat e kabinetit qeverisës.

Po ashtu vitin e ardhshëm do ndërtohet edhe stadiumi Selman Stermasi në Tiranë