Prokuroria e Tiranës vijon hetimet në lidhje me audion e pretenduar për komunikimin e gardistëve më 21 janar 2011. Gazetarja e Report Tv Keti Banushi raportohen se OPGJ e Tiranës ka shkuar në shtëpinë e Aleks Nikë ne Lezhe për te marre ne pyetje babain dhe xhaxhain e tij…