Keni vënë re ndonjëherë sekuencën e numrave në vende të ndryshme, si 111, 222, 333, 444 etj? Këto modele, sekuenca të përsëritura njihen si numra engjëjsh nëse jeni gati të shkoni përtej sensit dhe logjikës. Kur shkoni në numerologji, këta numra kanë domethënie të ndryshme dhe janë si mesazhe nga engjëjt lart. Zbuloni se çfarë kuptimi kanë të gjithë këta numra dhe pse ata rishfaqen duke shkuar përtej rastësive.

111

Kjo sekuencë thuhet se është shumë e fuqishme dhe më e mira për t’u manifestuar. Nëse vazhdoni t’i shihni këta numra, qoftë në orën, gjatë blerjeve, adresat e shtëpive, numrat e telefonit etj., kjo do të thotë se çdo gjë që mendoni, shpresoni, qëllimet që keni, do të arrihen. Pra, kur i shihni këto numra, sigurohuni që të jeni të fokusuar në atë që dëshironi!

222

Ky model është një mesazh nga engjëlli për t’ju kujtuar se duhet të përqafoni veten në të tashmen tuaj dhe të besoni se kush jeni.

333

Kjo sekuencë ndodh kur engjëjt po përpiqen t’ju thonë se ju duhet të sillni ekuilibër në jetën tuaj. Ata po ju hetojnë për të korrigjuar veten ose situatat për të cilat duhet punuar. Kjo përfshin moszvarritjen, stërvitjen dhe meditimin.

444

Kur kërkoni ndihmë nga engjëjt, universi, dhe filloni të shihni këtë sekuencë, është një shenjë se jeni duke u dëgjuar. Ndodhja e 444 do të thotë që engjëjt po ju udhëzojnë, duke iu përgjigjur lutjeve tuaja, drita po tregohet nga engjëjt.

555

Kjo sekuencë qëndron për faktin se ndryshimi që ju nevojitet po vjen. Nëse jeni në mentalitetin e duhur, do të kuptoni se ndryshimi është për të mirën tuaj dhe duhet parë në një këndvështrim pozitiv.

666

Ky numër do të thotë që engjëjt tuaj po përpiqen t’ju bëjnë një kontroll realiteti. Është një mesazh shumë i fortë nga engjëjt mbrojtës, i cili është kur duhet të mendoni për veprimet tuaja dhe të shihni se çfarë mund të bëhet ndryshe.

777

Kjo sekuencë engjëlli do të thotë që ju duhet të relaksoheni dhe të ndaloni së kontrolluari veten. Besoni jetën tuaj, situata juaj është ajo që engjëlli juaj kujdestar dëshiron që ju të bëni.

888

888 është një sekuencë shumë e mirë. Janë engjëjt mbrojtës që ju thonë se jeni në rrugën e duhur dhe se jeni në ciklin e duhur të përcaktuar për ju. Veprimet tuaja do të jenë të frytshme dhe do t’ju ndihmojnë të arrini përfundimin.