Binjakët dhe Virgjëresha– Janë një çift që tenton të zbulojë karakterin e tij konfliktual, të ashpër. Mund të përballen me situata të forta dhe agresive si në nivel fizik dhe atë mendor.

Peshorja dhe Bricjapi – Nëse Peshorja është një nga shenjat më të ekuilibruara dhe priret të jetë e lidhur ngushtë me pasionin dhe ndjenjat, Bricjapi thjesht nuk mund të jetë besnik dhe humbet në një mijë marrëdhënie të kota që përfundojnë duke prishur gjithçka në planin afatgjatë. Ata kurrë nuk dinë të kenë dhe të gjejnë një ekip të vërtetë. Dhe marrëdhënia mbyllet për këtë shkak shkak.

Ujori dhe Demi, Së bashku ata janë një çift shumë konfliktual që shpesh krijojnë zënka jo shumë racionale dhe kjo sepse ata janë shumë të ndryshëm: nëse nga njëra anë kemi një shenjë si Ujori që është ndër më romantikët, nga ana tjetër kemi një nga shenjat më cinike nga të gjitha, Demin.

Demi i urren njerëzit që humbasin në biseda të vogla dhe shumë shpesh priren t’u japin ndjenjave një rëndësi shumë të ulët, shumë të dobët. Kjo është arsyeja pse së bashku ata shpesh konfliktohen dhe nuk mund të jenë bashkë ashtu siç do të donin.