Disa informacione të reja kanë dalë në dritë për iPhone 16 Pro, i cili me siguri do të dalë në treg në 2024-ën. Mediat kanë raportuar se “seria 16” e “Apple” ndoshta nuk do të ketë Face ID-në klasike që të gjithë njohim, por do të ketë disa ndryshime. Më konkretisht, faqja koreane, “The Elec”, raporton se “Apple” do të zhvendosë të gjithë komponentët e Face ID poshtë ekranit të telefonave të tij në vitin 2024. Kur nuk përdorni teknologjinë TrueDepth për të zhbllokuar telefonin, atëherë kamera do të “zhduket” dhe nuk do të jetë fare e dukshme. Sidoqoftë, kjo do të ndodhë vetëm në iPhone 16 Pro dhe iPhone 16 Pro Max dhe jo në modelet e prodhuara deri më tani.