Ish-deputeti demokrat, Aldo Bumçi thotë se Partia Demokratike nuk do ta humbasë bashkinë e Shkodrës në zgjedhjet lokale të 14 majit.

Bumçi u shpreh se PD-ja do të fitojë edhe bashkitë në Tiranë, Durrës e Elbasan.

“Ne nuk e humbim Shkodrën. Kjo aleancë ka qenë edhe në 2015-n dhe kemi fituar me mbi 10 mijë vota. Është fakt, në 2015-n. Këtë herë ne fitojmë Tiranën, Durrësin dhe Elbasanin“, theksoi ai.