Deputeti i Partisë Demokratike, Ferdinad Xhaferaj ka fajësuar Sali Berishën për gjendjen ku ndodhet sot PD.

Xhaferaj shprehet se Berisha donte vetëm pushtetin e vet brenda PD dhe jo opozitën.

“Ne mund të mos gjendeshim fare në këtë situatë nëse Berisha do bëjë zgjedhje të brendshme transparente, qëllim i nuk ka qenë për të ndërtuar një opozitë të bashkuar, por për të konsoliduar pushtetin e vet brenda PD, pastaj të shohim”, tha Xhefaraj.