Disa shenja të Horoskopit janë mjaft eksituese dhe “intensive” dhe gjithmonë e bëjnë të ndjeshme praninë e tyre.

Janë personat që në rastin e parë do të reagojnë dhe do të flasin të parët në një përballje, ndërkohë që në të njëjtën kohë do t’i nënshtrohen zemërimit dhe ka shumë mundësi që në disa raste të ikin. Prandaj, ka disa të tjerë që në çdo rast do të ruajnë gjakftohtësinë e tyre.

Këto shenja janë forca e qetë e grupit që qëndrojnë gjithmonë të qetë dhe të mbledhur dhe nuk e lënë kurrë zemërimin e tyre t’i marrë më të mirën. Edhe nëse brenda tyre ndihen të shkërmoqur nga ndonjë sulm ndaj tyre, ata arrijnë të duken plotësisht të ftohtë dhe gjithmonë përgjigjen me dashamirësi.
Lexoni për të zbuluar se cilët janë këto tre shenja që qëndrojnë të qetë në çdo situatë:

DEMI

Ai është i pari në listën e shenjave më të qeta, pasi ka shumë durim ndaj e ka pothuajse të pamundur që dikush ta nxjerrë nga mendja. Ata janë veçanërisht të ftohtë dhe të zhytur në mendime dhe kështu gjithmonë para se të thonë diçka janë të sigurt se është gjëja e duhur për të bërë dhe se e shprehin atë në mënyrën e duhur. Përveç kësaj, ata janë kokëfortë dhe kështu shumë të vështirë për të lejuar dikë që të shqetësojë shëndetin e tyre mendor.

UJORI

Ujorët janë gjithmonë shenja që do të tërhiqen në një grindje dhe nuk e humbasin lehtë durimin. Ata janë gjithmonë mjaft të ftohtë dhe madje edhe ndaj sjelljes së keqe ata përgjigjen me dashamirësi duke mbajtur gjithmonë një kokë të niveluar. Ata janë mjaft të lezetshëm dhe sjellja e mirë është një nga karakteristikat e tyre kryesore.

BRICJAPI

Bricjapët gjithmonë reagojnë ngadalë dhe në mënyrë metodike ndaj problemeve dhe debateve dhe nuk mendojnë në mënyrë impulsive apo thonë gjëra nga inati. Është mjaft e vështirë t’i nxjerrësh nga vetja dhe zakonisht ose nuk i përgjigjen fare sjelljes së keqe ose janë aq të tepruar sa përpiqen t’ia shpjegojnë gabimin e tyre personit tjetër.