Mendimi i tepërt është diçka që mund të na ndodhë të gjithëve, por disa njerëz e bëjnë atë më shumë se të tjerët. Më poshtë janë 3 shenjat që mendojnë dhe mbianalizojnë gjithçka, sipas astrologjisë.

Akrepi

Akrepi është intuitiv dhe misterioz. Ai është gjithashtu pak posesiv dhe obsesiv. Akrepi përfshihet aq shumë në detajet e ndjenjave të veta dhe qëllimeve të të tjerëve saqë nuk mund t’i lërë mendimet të ikin dhe janë plotësisht të preokupuar me atë që do të thotë gjithçka.
Edhe nëse një Akrep arrin një përfundim për diçka, ata do ta mendojnë mirë dhe do ta shqyrtojnë situatën pak më shumë. Është e vështirë për një Akrep të vazhdojë përpara. Ai është po aq i lidhur me mendimet e tij sa edhe me partnerin.

Virgjëresha

Virgjëresha është shumë inteligjente dhe priret të humbasë në mendimet e saj dhe të mos i lërë asgjë rastësisë. Kjo e bën Virgjëreshën të prirur për të menduar shumë dhe do të dalë me çdo skenar të mundshëm që mund të ndodhë ose do të analizojë diçka që tashmë ka ndodhur deri në pikën e pakthimit.

Virgjëresha është gjithashtu një shenjë shumë kritike, veçanërisht kur bëhet fjalë për veten e tyre. Kjo do të thotë që Virgjëresha është një perfeksioniste. Ajo është tepër e kujdesshme me atë që thotë dhe bën, por jo pa përgatitje intensive mendore. Kështu që ajo përfundon përgjithmonë e lodhur nga të menduarit e tepërt.

Binjakët

Binjakët janë një nga shenjat me intuitën më të fortë. Ky është një bekim dhe një mallkim për Binjakët, pasi këto tipare gjithashtu i shtyjnë ata të mendojnë shumë për pothuajse gjithçka që u ndodh ndonjëherë. Binjakët duan të shohin një situatë, ndjenjë ose person nga çdo kënd që mund të imagjinohet. Kjo është ajo që Binjakët besojnë se duhet për të kuptuar plotësisht diçka.