Disa shenja do të bëjnë një kthesë 180 gradë në sjelljen e tyre, pasi Marsi do të jetë në Gaforre për 2 muaj. Marsi priret të qëndrojë në çdo shenjë për dy muaj, por për shkak të kursit të tij retrogradë ai qëndroi për shtatë muaj te Binjakët, gjë që solli shumë presion me detyrimet dhe çështjet që lidhen me jetën e përditshme.

Vendosja e Marsit në Gaforre do të japë një këndvështrim krejt tjetër, pasi do të nxjerrë në pah një anë më të dashur për ne dhe nevojën tonë për shoqëri. Lidhjet familjare do të bëhen më të forta dhe dëshira për të bashkëvepruar si me mjedisin ashtu edhe me njerëzit e rinj do të bëhet më e fortë. Të gjithë do të preken, megjithatë tre shenja do të përjetojnë më shumë ndryshime.

Shihni më poshtë nëse i përkisni njërës prej këtyre tre shenjave:

GAFORRJA

Jeni një nga shenjat se nevoja për t’u afruar me familjen në lidhje me festat e Pashkëve do të bëhet shumë intensive, megjithatë kjo dëshirë mbart edhe disa rreziqe. Në veçanti do të vini në kontakt me disa familjarë me të cilët në të kaluarën ka pasur keqkuptime të cilat do të rikthehen në pah.

BRICJAPI

Ju i përkisni shenjave që periudha e ardhshme do të jetë një sfidë për ju, pasi do të dëshironi të afroheni më shumë me familjen ose partnerin, megjithatë disa mosmarrëveshje dhe keqkuptime që kanë ndodhur nga e kaluara do të riciklohen duke rezultuar në prishjen e atmosferës së mirë deri në nerva dhe përleshje. Duhet durim dhe mirëkuptim nga të dyja palët, përndryshe problemet do të jenë të pariparueshme.

PESHORJA

Do të ishte mirë të nxirrni të gjitha rezervat tuaja të durimit dhe të qëndroni të qetë në çdo sfidë që do t’ju dalë. Në fushën tuaj profesionale do të ketë presione për performancë më të mirë dhe përgjegjësitë do të rriten, gjë që do t’ju krijojë stres dhe lodhje intensive. Në të njëjtën kohë, gjithë humori dhe qëndrimi juaj do të krijojë terren për disa grindje në shtëpinë tuaj, të cilat, nëse nuk përballohen, mund të jenë thelbësore për marrëdhënien tuaj.