Një zonjë e moshuar nga Erseka ka shprehur dëshirën për të takuar kryetarin e Bashkisë Kolonjë Erion Isain. Zonja e ka pritur kryebashkiakun me një pako me llokume dhe pasi e ka puthur në ballë me mirënjohje i thotë se e ka ndriçuar qytetin.

E moshuara e ka bërë të qesh kryebashkiakun herë pas here me vlerësimet e saj dhe mirënjohjen për punë e mirë të bërë nga Isai për komunitetin.

Për më tepër ndiqni videon e publikuar nga kryebashkiaku në rrjetin e tij social.