Ka rreth dy vite që Çiljeta mungon me prurje të reja muzikore.

Mirëpo, përveç familjes dhe angazhimeve të përditshme, këngëtarja duket se ka nisur edhe një rrugëtim tjetër.

Me anë të një postimi në llogarinë e saj në Instagram ajo ndau një story nga Fakulteti i Drejtesise duke zbuluar se është në studime.

Këngëtarja po ndjek studimet në degën e Kriminologjisë.